Subscribe Us

header ads

Herkes mi memnun halinden?

Türkiye için tarihi öneme sahip bir seçimi daha geride bıraktık. Her zaman olduğu gibi Akp ve Tayyip Erdoğan MHP'nin de yardımıyla sistemi değiştirdi. Ve Türkiye için artık başka bir yola girildi yönetim açısından.
Aslında Erdoğan fiili olarak zaten başkan sayılırdı. Bu seçimle yasal zemin kazandırmış oldu kendi konumuna.
Sistemin neler getirdiği, neler götürdüğü bolca tartışılıyor. Tek adam rejiminin ülkeyi yıkıma mı yoksa ilerlemeye mi götüreceğini zamanla göreceğiz ve tecrübe edeceğiz.
Ekonomimiz iyi değil, temel gıda maddelerini bile ithal ediyoruz. Ağır sanayi, teknolojik aletler adına bir üretimimiz de yok. Piyasada sıcak para akışını sağlayan inşaat sektörü var. Onun da ne kadar da süreceği belli değil.
Hayat gerçekten de pahalı ve hepimiz de iliklerimize kadar hissediyoruz. Devletin temel geliri vergiler haline geldi. Artık uçan kuştan bile vergi alır hale geldik.
Fakat Akplilerde ve Akp'ye oy verenlerde bir memnuniyetsizlik, bir rahatsızlık yok. Farklı maaşlar düzeyinde mi yaşıyoruz yoksa onların farklı bir hayatı mı var? Akp'ye oy verdikleri için ayrı bir maaş mı alıyorlar, ayrı bir gelir kaynakları mı var? Herkese mi memnun hâlinden?

Yorum Gönder

0 Yorumlar