Subscribe Us

header ads

Suriyeli Teröristler Ve Recep Tayyip

Suriyeden akın akın isyancı teröristler geliyor Türkiye’ye. Van depremzedeleri halen çadırkentlerde kalırken, Araplar için özel konteynır kentler yapıldı. Öyle ki Annan bile hayran kalmış, çok beğenmiş, Herhalde Amerika’ya gidince Türkiye’nin hizmetlerini öven bir rapor hazırlayacaktır bununla ilgili.
Hatay’da kalan isyancıları beslemek için devletimiz sağ olsun her türlü fedakârlığı yapıyor. Milletin yarısı açlık sınırının altında sefil yaşarken, Araplar için özel para kartlar çıkarılıyor ve milletin vergileri isyancıların keyfine amade ediliyor.
Suriye’den kaçıp gelen insanlar neresinden bakarsanız bakın onursuzdur. Mademki Esad sizlere zulüm yapıyor kalıp savaşın ve şerefinizle ölün, topraklarını savunmayıp başka bir ülkenin verdiği bir tabak yemeğe dilenmek onursuzluktur. Ülkelerini çok seviyorlarsa kalsınlar ve savaşsınlar. Kaldı ki buldukları bu lükse şükretmek yerine konforlarını beğenmiyorlar, burada da isyan çıkarıyorlar. “Ulan şerefsiz seni davet mi ettik, sınır kapılarını ardına kadar açıp buyurun gelin mi dedik?” Diyemiyorsun, devletimiz onları kırmızı halılarla davet etti. Esad yönetimine karşı isyan eden herkese kapılarımız ardına kadar açıktır diye davetiyeler yolladı. Gelmeyen isyancılara, davalarında muzaffer olmaları için silah, para, lojistik destek gibi yardımları yaptı.

Daha düne kadar kankası olan Arap liderleri, Amerikanın gözünden düştüğü zaman hemen Recep Tayyip’in de düşmanı oluveriyor. Siyaset böyle bir şey olsa gerek. Sana o koltuğu verenlere yaranmak, istediklerini yapmak zorundasın, aksi takdirde dımdızlak bırakırlar adamı. Allah kimseyi muhannete muhtaç etmesin.
 Sınır kapısını ele geçirmek için terör estiren isyancı teröristlerden korunmak için ateş açan Suriye askerlerinin seken kurşunlarından birinin kazayla Türkiye sınırlarına düşmesini sınır ihlali olarak niteliyor ve NATO’yu göreve çağırıyor. Bir dış mihrak olarak, Suriye devletine karşı isyan eden teröristlere destek çıkıyor, Türkiye’de isyan çıkaran Kürtlere destek veren ülkeler içinse feryat ediyor. Bu ikiyüzlülüktür, kendi bindiği dalı kesmektir.
Yarın bir başka ülke Türkiye’de öldürülen pkklı Kürtler için Nato’yu, BM’yi görevce çağırırsa ne cevap vereceksiniz?
Esad zulüm uyguluyormuş. Kürtler de aynı şeyi Türkiye Cumhuriyeti için söylüyorlar. Kürt teröristler ile Suriyeli isyancılar arasında ne fark var.