Subscribe Us

header ads

Japonya'da PKK ve Kürt Sorunu

 

Başlığı görünce muhtemelen “Japonya ve PKK ne alaka?” niye düşünmüş olabilirsiniz. Evet, başlık doğru, Japonya’daki Kürt ve PKK sorunu.

Aşağıda uzun bir videonun bağlantısını bırakmadan önce kısa bir açıklama yapalım. Bunlar Türkiye’yi, Ortadoğu’yu, Avrupa’yı, Amerika’yı yıllardır karıştırıyorlar, “Türkler bizi katlediyor” yalanıyla propaganda yapıyorlar, destekçi toplama çalışıyorlar, Türkiye’nin aleyhine her çeşit faaliyeti yürütüyorlar. Bunlar zaten bilindik şeyler. Bu arada Avrupa’da bir takım Alevi örgütleri de benzer şeyleri yapıyorlar. Alevilik adı altında sosyalizm-komünizm propagandası ve Kürtçülük yapıyorlar. Ne halt ediyorlarsa yine etsinler o ayrı konu ama bunu Alevilik adı altında yapmasınlar. Alevi olduklarından değil, Aleviler sömürmeye müsait olduğu için Alevilik adı altında yürütüyorlar faaliyetlerini.

Neyse biz konumuza dönelim. Seksenlerden itibaren birkaç tane Kürt aşireti, Türkiye Japonya arasındaki vize serbestisinden faydalanarak düzenli olarak Japonya’ya göçmüşler. Yıllar içinde dernekler kurmuş, bağışlar toplamış, malum yalanlarla Japonların desteğini almaya çalışmışlar. Günümüze geldiğimizde ise sayıları bir hayli artmış ve artık siyasetçileri bile etkileyecek seviyeye gelmişler. Bunların yine her zaman yaptığı şeylerden biri ise iyi bir şey yapıldığı zaman “Kürt”, bir suç işledikleri zaman kendilerini “Türk” olarak tanıtmaları ve basının da haberleri bu şekilde yansıtması. Bu yüzden Türkiye’nin dünyadaki imajı son derece kötüye çıkmış durumda. Japonlar akıllı bir millet olduğu için bu yalana kanmamışlar ve haberlerde bu kişilerin doğrudan Kürt olduklarını söylüyorlar. Hatta bazıları Japonya içinde özerk bir Kürdistan kurmak için bile çabalıyormuş. Her yeri bıraktılar, dünyanın bir ucunda kendi halinde bir adada mutlu mesut yaşayan Japonya’yı bile karıştırmayı başardılar. Demek ki genetik bir şeyler var.

Uzatmadan, konu hakkında daha fazla bilgi isteyenler videoyu seyredip, sosyal medya hesaplarından konuşmacıları da takip ederek fikir sahibi olabilirler.



Yorum Gönder

0 Yorumlar