Subscribe Us

header ads

Dincilerin Alevi düşmanlığı

Twitter'da yapılan bir paylaşımımızın altına yapılan yorum. 2019 yılında bile hâlâ bu iftirayı devam ettiren yaratıkların olduğunu görmek insanlık adına utandırdı beni.
Şahsen hukukçu olsam bütün işi gücü bırakıp bununla uğraşırdım ve ibret olsun, emsal teşkil etsin diye alabileceği en yüksek cezayı alması için tüm vaktimi buna harcardım. Bunun gibi yaratıkların vicdanları olmadığı için bir tesiri olmaz ama toplum nazarında cezalandırılmaları bir nebze olsun ferahlatır içimizi.

Siyasetçisinden din adamına kadar bu nefreti körükleyen ve Alevi - Sünni çekişmesinden beslenen bir güruh var ülkemizde maalesef. Meydanlarda yuhlatıp, ekranlarda türlü iftiralar atıyorlar. Sadece ülkemiz için değil bütün İslam coğrafyası için geçerli bu durum. Kimler olduğunu çok iyi bildiğimiz ama bir türlü de kabul etmediğimiz birileri tarafından çok iyi kullanılıyoruz. Şiiler Sünnilerle, Sünniler Alevilerle, Vahabiler hepsiyle birden kavgalı. Bir mezhep veya grup bir başka mezhebi kabul etmiyor, nefret besliyor. Daha aşağıda tarikatlar cemaatler mürit toplamak için yarışıyor.

Koskoca İslam coğrafyası açlık, sefalet, yokluk içinde sürünüyor. Büyüklerin ağzında sürekli bir "ümmet" sözü var ama hangi ümmet olduğu belli değil. Çünkü hepsi kendi itikadı dışında kalanlara nefret besliyor. Hıristiyanlar mezhep savaşlarını bitirip birlik olarak dünyayı sömürmeye başlayalı 500 sene oldu ama bizim İslam toplulukları hâlâ birbirini katletmekle meşgul. 1400 senedir aynı olan kitabı hepsi farklı anlıyor ve ötekileri yok etmeye çalışıyor. Neden? Örneğin bu şahıs milyonlarca insana iftira atıyor, küfür ediyor. Bunun hakkını ödeyebilecek mi? Bu mu Müslüman?

Menderes'le başlayan ve yetmişlerde artık bir gelenek haline gelen siyasal İslamcılık kendisine cephe olarak Aleviliği aldı. Aleviler devlet mekanizmalarından uzaklaştırılarak sol terör örgütlerinin at koşturduğu bir alan haline getirildi. Hem İslamcı kesim hem de sol kesim Alevi Sünni gerginliğinden beslenip kendi tabanını elinde tuttu ve genişletti. Defalarca kez iç savaş çıkarılmaya çalışıldı fakat milletin sağduyusu sayesinde denemelerin hepsi başarısız oldu. Bu yukarıda gördüğünüz soysuz gibiler her zaman da başarısız olacak.

Konuya dönelim. Şahıs Necdet Ertaş. Akpli, Tipik İslamcı. Türk milleti diyor ama Türklükle zerre kadar ilgisi yok. Deve sidiğinden medet uman bedevilere benziyor. Hem tip, hem kafa yapısı olarak.
Facebook ve Twitter paylaşımlarına baktığınız zaman bunu hemen anlıyorsunuz.
Bizim paylaştığımız şey "Suriyeliler evine dönsün artık."
Bu insana benzeyen yaratığın karşılığında verdiği cevap ise yukarıda duruyor.
İnsanın böyle bir şeyi aklına mantığına sığdırabilmesi için ensest ilişki ürünü olması lazım. Necdet Ertaş denen yaratık da muhtemelen öyle. Kendi anasına, bacısına göz koyan bir ırzı kırık olmalı ki, başkalarının da aynı şeyi yapabileceğini düşünüyor.
Bu hasta beyinlerin önce yargı önüne çıkıp cezalandırılması, sonra küçüklükten beri uğradıkları psikolojik buhranların tedavisi için akıl hastanesine yatırılması lazım.

Yorum Gönder

0 Yorumlar