Subscribe Us

header ads

Esen Olsun

Yazılacak birçok şeyi daha önceleri yazdığım için burayı artık arşiv olarak kullanıyorum sadece. Merak edip araştıranların faydalanacağı bir kaynak olması için.
Bu konuda merak bir hayli fazla olacak ki, sitenin günlük ziyaretçi sayısı her gün daha da artıyor. Hem iletişim için açtığım mail adresine, hem de doğrudan bu sayfaya bir yığın küfürler geliyor. Örneğin ülkücüler de küfür ediyor, sol terör örgütleri de, dinci yobaz takımı da, kendini Kürt zanneden Alevi tayfası da.
Her çevreden bolca küfredenim var sağ olsunlar. Eskiden üşenmeyip hepsine tek tek cevap veriyordum. Bizim lisanımızda küfür olmadığı için, anlayabilecekleri bir dilde izah etmeye çalışıyordum. Şimdi hiç ciddiye almıyorum.
Cebimde alan adı, sunucu parasını karşılayacak bütçe olduğu sürece, her sene yeniden yenileyeceğim. On senedir defalarca kez saldırıya uğradı, ülkücü geçinen birkaç müptezel tarafından- benim acemiliğim yüzünden-  hacklendi ama yine yeniden kurdum ve insanlara bir nebze olsun bilgi ulaştırmak için çaba harcadım.
Bu siteyi de bir şekilde yayından kaldırtabilirsiniz. Doğruyu söyleyeyim yedeğini falan almadım. Gerek de görmedim çünkü buraya yazmaya vakit bulamadığım kitaplar dolusu bilgi zihnimde zaten mevcut. Yine yazarım.
Buraya kadar okuma zahmetine katlandığınız için teşekkür de ederim ayrıca. Her fırsatta desteğini belirtenler, bir kez daha sağ olsunlar. Küfredip, tehdit yağdıranları yüzüme söylemeye davet ediyorum.
Birçok şekilde ulaşabilirsiniz bana. Öyle MİT ajanı, polis, MOSSAD veya herhangi bir parti temsilcisi falan beklemeyin karşınızda. Şimdiden söyleyeyim de hayal kırıklığına uğramayın sonra.
Son olarak da ekleyeyim; Türkçüler Alevi düşmanı falan değil. Aksine Türkçülerin içinde çok sayıda Alevi var. Daha doğrusu Türkçüler için Alevilik veya Sünnilik bir mesele değildir. Kimse kimsenin inancını sormaz, sorgulamaz.