Subscribe Us

header ads

Bir Süre Daha Buralardayız


turkalevi.com sitesi 2005 yılından beri kesintilerle de olsa varlığını sürdüren ve üzerine aldığı misyon doğrultusunda  şaşmaz bir şekilde ilerleyen bir site.
Aleviler ve Türklük konusunda veya Türklerin Aleviliği, Alevilerin Türklüğü konusunda alanında tek olan ve en kapsamlı olan binlerce yazının bulunduğu bir site.
İletişim araçları vasıtasıyla, burada yazılmamış olan bilgilerin de sorulabildiği ve yanıt alınabilen bir site.
Siteyi hazırlayan vatandaş öğrenci harçlığı ve sınavlara ayırması gereken vaktini kullanarak kurmuştur ve bugüne kadar tonlarca küfür yemiş, bir o kadar tehdit almıştır. Kürtler tarafından sürekli tehdit edilip bir an önce kapatılması emredilmektedir.
Daha önce bir kez ülkücüler tarafından hacklenmiştir. Tekrar açılmasından sonra saldırılar yine devam etmiş, birkaç kez sunucu değiştirilmiş, maddi yoksunluk nedeniyle ara vermiş ve çizgisinden sapmadan bugünlere gelmiştir.
Burada insanların hoşuna gidecek değil, gerçek olan şeyler yazıldığı için kimseye yaranılamamıştır.
Ülkücüler tarafından sürekli saldırıya uğramasına rağmen, MHP tarafından kurulduğu iddia edilmiştir.
Ruhunu ve vicdanını Moskova banliyölerinde bırakmış artıkları, rahatsız ettiği için MİT tarafından kurulduğu iddia edilmiştir.
En çok içeriğin Fetullah Gülen ve örgütü hakkında olmasına rağmen Fetullahçıların kurduğu da söylenmiştir.
Aleviliğin, Caferi Mezhebi  içinde bir kol olduğunu ısrarla tekrar etmesine rağmen, ateistler tarafından kurulduğunu söyleyenler de olmuştur.
Böyle tonlarca iddia vardır ve hepsi yalandır.
Özellikle kürtçü faşistler, etnik bölücüler, Aleviliği marksist propagandasına alet etmek isteyen komünistler, dinciler, sentezciler nefret ediyor bizden.
Umurumuzda bile değil. Gerçek olan budur, bunu okuyacaksınız.
Bir süre daha buralardayız.
Türkçüyüz, Türkçü kalacağız.