Subscribe Us

header ads

Kürtler Bu Ülkede Ayrıcalıklı Vatandaş mı?

PKK’lıların Karadeniz'de çıkarma ve gövde gösterisi yapma girişimine karşı çıkan vatandaşlar bugün hemen bütün haber bültenlerinde provokatör ırkçı milliyetçi ve huzur bozucu şahıslar olarak bildirildi. Oysa Kürtler hemen her gün ülkenin her yerinde askere polise sokaktaki vatandaşa herkese yıllardır terör estirirken kimse buna itiraz etmiyor, “demokratik haklarını arıyorlar, bırakın” denilerek göz yumuluyor.
Bu nasıl bir hak aramaktır ki, kendilerine ayrıcalıklı vatandaş statüsü veren bir kalabalık, devleti tehdit etme cüretini gösterir ve devleti korumaya kalkan vatanseverleri huzur bozucu ilan ederler. Huzuru asıl bozan onlardır ve devletin otoritesi olmadığı müddetçe bozmaya da devam edeceklerdir.
Hemen herkesin mahallesinde çevresinde delilik, psikopatlık ayağına yatan ve çevredekilerin " uğraşmayın onunla, başınıza iş mi alacaksınız" diyerek yüzünü çevirdiği muhatap olmak istemediği, gördüğü zaman yolunu değiştirdiği kişiler mutlaka vardır. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar hesabı gün gelir birinin sabrı taşar ve bizim delinin ağzını burnunu kırar.
Bugün PKK, onun yasalardaki boşluklardan faydalanarak kurulmuş dernekleri vakıfları, partileri, kısacası bütün organları bu psikopatlık ayağına yatmakta ve millete “illallah” dedirtmektedir. Çoğu insan birtakım kaygılarla uzak durmakta, gözünü kapatmakta ve görmemezlikten gelmektedir. Bugün Kürtlerin uyguladığı terörün başlıca nedeni de tepki verecek kitlelerin sindirilmiş olmasıdır.
Uyanma vakti gelmiş de geçmektedir artık. Türk’üm demenin açıkça suç kabul edildiği bir döneme girdik ve başta Başbuğumuz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Türklüğe dair ne varsa zihinlerden silinmeye çalışılmaktadır. Lozan dâhilinde ne kadar etnik unsur varsa birer birer başkaldırmakta olmayan haklarını talep etmekteler ve baş tacı yapılmaktadırlar.
Oysa bunların da iyi bildiği bir şey var ki; sabırlar bir gün taşar. Türk soyu savaş meydanlarında kazandığı toprakları İmralı kapılarında teslim etmeyecektir.
Sözü fazla uzatmıyorum ve Karadenizli kardeşlerimi saygıyla selamlıyorum. Dedelerinizin kanlarıyla sulanmış toprakların üzerinde, o toprakları kirletmeye çalışanları barındırmadığınız için.