Subscribe Us

header ads

Sen Allah'ın Bir Lütfusun

Adnan Şenses, Başbakan Erdoğan'a dizdiği övgülerle izleyenleri şaşırttı...
A Haber’de konuşan Adnan Şenses, Başbakan Erdoğan'a dizdiği övgülerle izleyenleri şaşırttı:
"Başbakan Allah’ın verdiği bir lütuftur”
A Haber’de Selin Ongun’un sunduğu ‘Bi Sormak Lazım’ Programı Adnan Şenses’i ağırladı. Sanat hayatının bilinmeyenlerine dair ilginç açıklamalar yapan ünlü şarkıcı, Başbakan Erdoğan'a dizdiği övgülerle siyasi gündeme de girdi.
BAŞBAKAN'LA TANIŞTIKTAN SONRA ALKOLÜ BIRAKTIM
Başbakan Erdoğan’la tanıştıktan sonra alkolü bıraktığını açıklayan Şenses, “Böyle dürüst, mert bir insanın yanında alkol almamam gerek dedim ve alkolü bıraktım. Başbakan benim için çok önemli bir insan, Allah’ın verdiği bir lütuftur” şeklinde konuştu

Bu haberin sonrasında Ebru Gündeş yorumuyla dinlediğimiz o meşhur (şarkı mı, fantezi mi her neyse) parçayı aklınıza getirdiniz büyük ihtimalle. Adnan Şenses'in böyle bir yorumu var mı bilmiyorum ama bu parçayı bildiği kesin. Hafif bir aklımda tekrarladım, binaların ortasındaki benzin istasyonuma ruhsat alabilmem için başbakanın karşısında göbek atarken pek uygun bir olmayacağına karar verdim.
Adnan Şenses gibi, siyasi çıkar peşinde koşmak için taraf değiştiren bukalemun gibi renk değiştiren ve her devrin adamı olan çok insan var. Çoğu insanın uğruna öleceği değerler onlar için önemsiz ve düşünmeye bile değmez. Malum; yaşlılık var, rahat bir emeklilik herkesin hakkı. Göbek atacak, bele ceket bağlayıp rüşvet isteyecek yaşı çoktan geçti beyefendi.
Alkolü de bıraktırmış... Amatem'i kapatsınlar bütün uyuşturucu, alkol bağımlılarını başbakana göndersinler o zaman. Madem Tayyip Bey'in böyle bir yeteneği var milleti bu yeteneğinden mahrum etmesin.
Yazının paylaşmadığım devamında Roman olmadığını da eklemiş zat-ı muhterem.  Fakat ne olduğunu belirtmemiş. Bence burada hata etmiş. Eğer tahlil sonuçlarına göre bir nebze olsun Türk çıkarsa isterse serenad yapsın yine de Tayyip Erdoğan'a kendini beğendiremez. Zira iktidar partisi Türklüğe karşı alerjik reaksiyonlar gösteren bir yapıya sahip.