Subscribe Us

header ads

Kim Bu Orospu Çocukları

Aydın'ın Didim İlçesi'ndeki bir apartmanda Alevi iki ailenin evinin kapısı işaretlenip, boyayla 'Aleviler'e Ölüm, Aleviler'i Yakın' yazılması endişe yarattı, polis araştırma başlattı.
Hisar Mahallesi 2232 Sokak'ta bulunan Artemis Apartmanı'nda oturan Alevi inancındakilerin oturduğu 2 binanın girişine işaret konulup boyayla yazı yazılması endişe yarattı. Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi yetkililerinden Hasan Dikçe olayın 6 Mayıs Hıdırellez kutlamalarının öncesinde meydana gelmesinin önemli olduğunu anlatırken, "Didim'de bugüne kadar birçok inanç ve görüş sorunsuz olarak yaşadı. Bu saatten sonra bu tip olayların yaşanması bizleri endişeye sevk ediyor" dedi. Apartmanda oturan 7 ailenin bulunduğunu ve bunlardan sadece ikisinin Alevi kökenli olduğunu belirten Dikçe, "Olayı her kim ya da kimler yapmışsa apartmanda yaşayanları çok iyi biliyor. Ev sahiplerinden birisi zaten şu anda Didim'de değil yurt dışında yaşıyor diğer arkadaşımız da Tuncelili. Olayın aydınlatılmasını istiyoruz. Bu tip olaylar Alevilere geçmişte yaşanan kötü olayları hatırlattığı gibi turizm ilçesi olan Didim'e de çok zarar verecektir" diye konuştu.
Sevk edilen parmak izi çalışması yaptı. Didim İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak, "Apartmanda fazla oturan insan yok, olayı gerçekleştirenlerin apartmanı ve şahısların kökenlerini bilen kişiler olma ihtimali oldukça yüksek. Olayı gerçekleştirenlerin apartmana kolayca girebilecek kişiler olduğu ihtimali üzerinde yoğunlaşıyoruz. Olay yerinden gerekli numuneleri aldık. Çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Akp'nin ülkemizi getirdiği son nokta budur işte. Ortadoğu'da bir Sünni hilali yaratmaya ve Şii iktidarları Amerike işbirliğiyle devirmeye çalışan Recep Tayyip anlaşılan ülke içinde de boş durmuyor. Tavan arasına, döşeme altlarına konulmuş çok gizli (!) belgeleri eliyle koymuş gibi bulan iktidar ne hikmetse aylardır Alevi evlerine ve Alevilere yönelik bu tacizlarin faillerini bir türlü bulamıyor. Eğer isteseler beş dakikada o duvardaki boyanın satıldığı nalburu bile bulurlar ama böylesi dahi işlerine geliyor demek ki.
Alevi Sünni gibi çağlar öncesinde kalan bir meseleyi bugün ısıtıp ısıtıp Türkiye'nin önüne koyarak yeni Maraş'lar, Çorum'lar, Madımak'lar yaratmaya çalışanlar bu çabalarında kimlerden destek alıyor ve Alevi Sünni ayrışması kimlerin işine yarıyor? Bunu öğrendiğimiz zaman Alevilerin evlerine yazılar yazan orospu çocuklarının da kim olduklarını öğrenmiş olacağız.