Subscribe Us

header ads

Hepiniz Ermenisiniz

Hepiniz Ermenisiniz. Bu fotoğrafları görünce memlekette ne kadar gizli Ermeni olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Sürekli Türkler bizden özür dilesin, Türkler bizi kesti doğradı soykırım yaptı diye bir taraflarını yırtanlar acaba bu resimleri de mi hiç görmez?
Bu fotoğrafa bakınca ben ortalıkta soykırıma uğramış bir millet göremiyorum. Aksine yılar boyunca takiyye yapmış, değişik maskeler altında yaşamış ve nihayetinde bütün şartlar olgunlaştığına göre artık saklayacak bir şey kalmamıştır. Sözleşmişçesine içlerindeki bütün nefreti kusmaktadırlar.
Hepiniz Ermenisiniz.
O halde; yıllardır soykırım yalanıyla Türkiye’nin ayağına dolandığınız için, bu ülkenin bütün nimetlerinden hiç hakkınız olmadığı halde faydalandığınız için, eşkıyalık çapulculuk yaparak katlettiğiniz  Türkler için, işgal altında bulundurduğunuz Karabağ için, sizleri doğurduğuna bin pişman olan analarınız için ve o meydana gelirken yerini boşalttığınız bütün Türkler için özür dilemelisiniz. Artık hiç biriniz bu meydanda hepimiz ermeniyiz diye yeminler ettikten sonra Türk değilsiniz. Bundan sonra her yerde her zaman haykırın, tıpkı şimdi olduğu gibi: Hepiniz Ermenisiniz…

Yorum Gönder

0 Yorumlar