Subscribe Us

header ads

Sınır Ötesine Geçmek İçin Neyi Bekliyorsunuz?

Açılımınız batsın…
Son bir kaç ayda yüzden fazla şehit verdik ve hergün vermeye devam ediyoruz. Ben bu satırları yazarken bile  operasyonlar devam ediyor ve hangi askerin hangi mayına basacağı belli olmadan yürümeye devam ediyor.
Burada TSK’ya zerre kadar suç bulmuyorum. Bu iktidar gelene kadar kürt trörü neredeyse sıfıra inmiş ve pkk bu kadar özgür at koşturamıyordu. Akp iktidara geldiği günden beri türlü oyunlarla kürt terörünü yeniden hortlattı ve nitekim zirveye çıkardı. Gerek Tayyip Erdoğan gerekse yanında bulunanlar her fırsatta açılım, birlik kardeşlik zırvaları altında bu teröre cesaret verdiler.
Düne kadar pkk besleyicisi olan şahsiyetsizler devlet erkanının karşılamalrıyla ağırlandı. İmralıda yatan piç her fırsatta konuştu, yattığı yerden örgütünü yönetti. Türk Devletini tehdit etti ve ediyor.
TBMM çatısı altında ve dokunulmazlık sahibi sözde milletvekilleri terörü övdüler, desteklediler, kol kanat gerdiler. Bu gün mecliste bulunan o sözde vekillerin partisi bölücülük kürtçülük yaptığı için kapatıldı yine konuşmaya devam ettiler.
Devlet erkanı elinde bulunan sınır ötesi operasyon tezkeresini iki yıldır bekletiyor. Askere Irak’ın içine girmesi için izin vermiyor. Şerefsiz ordusu kamplar kurmuş, okul, eğitim kampları, evler yapmış orada resmen bir devlet kurma cüretini göstermiş biz izlemekle yetiniyoruz.
Küçükken oynadığımız bir oyun vardı. Bir çembe çizerdik ve çemberin içindeyken kimse bize dokunamazdı. Koşardık vururduk, çemberin içine girince kimse dokunamazdı. Bugün durum aynen bu oyun gibi. Hain sinsice geliyor vuruyor sonra yine sınırın öbür tarafına geçiyor dokunamıyoruz. Lanet olsun, açılımınız batsın.
Bu sınırın ötesindeki şer yuvasını ve onların ülke içindeki sözcülerini, destekçilerini, sempatizanlarını bir an önce susturun. Binlerce terörist veya onların milyonlarca yandaşı bir tek askerin canından daha mı değerli?
Türk olmak hür yaşamaktır. Esaret nedir bilmeyen ve esarete boyun eğmeyen bu millet bugün hangi hakla İsrail’in, ABD’nin mecliste ve Irak’ta birkaç kürdün iğrenç emellerine alet ediliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar