Subscribe Us

header ads

Kandil Değil Türkiye

BDP'nin 2. Olağanüstü Kongresi Ankara'da yapıldı. Salona Türkçe, Kürtçe afişler ve terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın dev posteri asıldı. Öcalan'ın kardeşlerinin de yer aldığı kongre salonunda "Dişe diş, kana kan seninleyiz Öcalan" sloganları atıldı.
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) 2. Olağanüstü Kongresi, Ankara Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda yapıldı. Salona Türkçe ve Kürtçe afişler ve terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın dev posteri asıldı. Divan başkanlığını Hamid Geylani'nin yaptığı kongrede, teröristbaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı.
Salondaki bir grup, yüzlerini saklayarak Öcalan posteri açtı. Bu sırada kongreye katılanlar ayağa kalkarak Öcalan lehine sloganlar attı.
Kongrede ayrıca Uludere olayına ilişkin posterler de yer aldı. Kürtçe ve Türkçe "Cezaevlerinde tecrit ve işkenceye hayır, özerk Kürdistan demokratik Türkiye, demokratik özerklik statümüzdür reddedilemez, barışın elçisi İmralı'da, Öcalan'a özgürlük, direnerek özgürlüğe yürüyoruz" yazılı posterler asıldı.
Öte yandan Abdullah Öcalan'ın kardeşleri Mehmet Öcalan, Havva Öcalan, Fatma Keskin ve Kevser Öcalan da kongreye katıldı. İsimlerin anons edilmesi sırasında "Dişe diş, kana kan seninleyiz Öcalan" sloganları atıldı.
Haber böylece uzayıp gidiyor. İktidardan aldıkları güç ve destekle memleketin her tarafında terör estiren, açıkça devlete isyan eden, Başbuğ Atatürk'ün resminin üzerini İmralı hayvanat Bahçesi'nde yatan maymunun resimleriyle kapatan sözde yasal partinin kongresi bu.
Estirdikleri teröre tepki duyanları provakatör, ırkçı, faşist, kürt düşmanı ilan bu güruh açıkça Türklüğü tehdit etmekte ve Koparacağız diye bağırmaktadır. Akp'nin büyük destekleri ve zayıflattığı devlet otoritesinden faydalanarak bir Kürt milleti yarattılar ve olmayan tarihlerini yazıyorlar gözlerimizin önünde. Milletimiz ise bin yıl edebiyatı, din kardeşi masallarıyla kendini avutuyor. Uyanın! Düşmanı koynunuzda besliyorsunuz.
Kan dökerek kazandığımız Türk yurdu; Oslo görüşmelerinde, İmralı yazışmalarında kısacası masa başında devrediliyor.