Subscribe Us

header ads

Dindar Nesiller Yetiştirecekmiş

Başbakan Erdoğan döktürüyor: Dindar nesiller yetiştireceğiz bırakalım da ataist mi olsunlar?
İçinizden "daha ateist demesini bilmiyor" gibi bir düşünce geçtiğini biliyorum, fakat ataist lafını bilerek kullanıyor. Ata'dan kastının ne olduğunu tabiki hepimiz anladık. Atatürkçü nesillerden herkesin aklına hemen hemen aynı şeyler geliyordur. Fakat dindar nesil deyince insanın ister istemez aklı karışıyor ve soruyor;
Acaba dindar nesil derken kayıp trilyonlardan mahkum olmuş ve öğrencileri tarafından özel yasayla affedilmiş büyük hırsız mücahitler mi?

Gariban, saf inançlı müslümanların Allah rızası için diye bağışadığı paraları hasıraltı eden ve bu yüzden Almanya'da mahkum edilmiş, savcıların "asıl soyguncular Türkiye'de" diyerek dosyayı gönderdiği halde yıllardı ne hikmetse ses soluk çıkmayan Deniz Feneri mi?

Milleti hakkını aramaktan men eden, bunun yerine "buna da şükür, Allah'ın takdiri, kaderimizde ne varsa o" gibi baştan yenilgiyi kabul etmiş ve bir kilo makarnaya muhtaç edilmiş, makarna karşılığında minnet borcu olarak oy vermeye şartlandırılmış bir ahali mi?

Ortadoğu kan göülne dönerken işgalcilere destek veren, Irak'ta camiler bombalanıp, Müslüman kızlarına kadınlarına tecavüz edilirken ses çıkarmayan, van münit diyerek efelenen hemen ardından İsrail'le silah alaşması imzalayan,  Yahudi ödülleri alan, Müslümanları mezhep savaşına sokmaya çalışan birine körü körüne sadakat beslemek mi?

Yoksa 12 yaşındaki kızını beş bin lira için altmış yaşında adama sözleşmeyle satmak mı, 80 yaşında dindar Müslüman olup 13 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz edip Allah'a sığınan Üzmez mi?
Kimse kusura bakmasın dindar nesil deyince benim aklıma bunlar ve buraya yazmadığım daha nicesi geliyor. Kimse kimsenin dinine karışmasın ve isteyen istediği dine inansın. Kaldı ki laik bir ülkede yaşıyorsak bu ülkede ateistler de olacaktır. Kimse inanmak zorunda da değildir.  Böyle yaptığınız takdirde dindar bir nesil değil, dışı kavun içi kelek bir nesil ortaya çıkacaktır.

Bilimi bir kenara bırakıp salt dogmalarla hurafelerle yaşarsanız halimiz bundan daha da kötüye gidecek ve bir koyunun iradesinden daha düşük iradelerimiz olacaktır. Zaten sürü muamelesi yapılmıyor mu? Kendilerinin bir Mehdi, bir peygamber vasıflı olduğuna o kadar inanmış ve inandırmışlar ki "ceketimi koysam yine seçilir" diyerek milletin iradesine ipotek koyuyorlar.

İslam'ı referans almış hangi ülke insani yaşam standartlarında yaşamaktadır, hangi ülke de insanlar huzur içindedir? Atatürk'ün laik cumhuriyetinden başka bir tane eli yüzü düzgün Müslüman ülkesi vardır?

Yorum Gönder

0 Yorumlar