Subscribe Us

header ads

Albay Atilla Uğur’dan Mektup Var

(SÖZDE) Ümraniye davasında tutuklanan, emekli Albay Atilla Uğur, Facebook’ta kendi adına kurulan topluluğa avukatı aracılığı ile bir mektup gönderdi.
Türk Ulusu’ndan süreci iyi izlemelerini ve analiz etmelerini isteyen Uğur, şunları yazdı:
Sevgili Dostlarım, Arkadaşlarım;
Ülkemizin içinde bulunduğu rezillikten kurtuluşun mümkün olduğunu daha önceki yazılarımda sizlere iletmiş idim… Önemli olan yönetimde olanların neler yaptığını, neden yaptığını, nasıl yaptığını görmek ve iyi analiz edebilmektir… Bizler bunu yapabilecek kapasitedeyiz… Ve yapacağız…
Bakınız; Ülkeyi yönetenler önce “komşularımızla sıfır sorun” dediler… Suriye, İran, Yunanistan’la papaz durumdayız. Neden?… Çünkü dış politika da, iç politikada da Amerikanın verdiği talimatlar geçerlidir… Düne kadar karşılıklı ziyaretlerin yapıldığı, karşılıklı övgülerin düzüldüğü Suriye ile neden kafa kafaya geldik… Clinton ABD nin emrini iletti de ondan… Füze kalkanı rezilliği kimin emri ile imzalandı? ABD…. Peki biz bağımsızmıyız, kendi özgür irademizle hareket edebiliyor muyuz? HAYIR….
Durumun bu olduğunu görmemek için sanırım aptal olmak gerekiyor…
Arkadaşlar, bizim derdimiz kişilerin, kurumların durumu değildir. Tayyip ERDOĞAN’ın, Abdullah GÜL’ün, şunu bunun kişisel durumları ile uğraşacak değiliz, neticede herkes yaptıklarının hesabını verecektir… Ve bu hesaptan kurtulmaları da mümkün değildir.
Bizler, ülkemizin geleceğini kurtarmak isteyenler; öncelikle bir ve beraber olmayı başarmalıyız. AKP’nin, CHP’nin,  MHP’nin tutum ve icraatları ile kurtuluşa ulaşmanın mümkün olmadığını net olarak görmeliyiz…. Bunu anladığımız anda çığ gibi büyürüz ve önümüzde hiç bir güç duramaz… Yepyeni, diri ve inançlı bir siyasi hareketin hemen oluşması olmazsa olmazdır.
Her ortamda, her platformda korkmadan, ürkmeden bir araya gelmeliyiz…. Özellikle internet ortamının bütün nimetlerinden faydalanmalıyız… Olanı, biteni, bilgilerimizi birbirimizle paylaşmalıyız..
AKP’nin aymaz politikalarına, icraatlarına dikkat kesilmeliyiz, CHP nin ve MHP nin AKP ye nasıl koltuk değneyi vazifesi yaptığını çok iyi anlamalıyız, particiliği, sağcılığı, solculuğu bir yana bırakıp kurtuluşumuz için birleşmeliyiz….
Saygı ve sevgilerimle….
Atilla Uğur
Silivri Esir Evi

Yorum Gönder

0 Yorumlar