Subscribe Us

header ads

2012 Yılının Abdullah Cevdet'i, Ahmet Davutoğlu

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun 2 günlük Rusya ziyareti sırasında iki ülke arasındaki işbirliğini geliştirmeye dönük önemli kararlar alındı. Davutoğlu, halen 31 milyar 500 milyon dolar olan dış ticaret hacminin 5 yıl içerisinde 100 milyar dolar düzeyine çıkarılacağını belirterek,
Rusya’da 3 yeni ticaret ofisi açmayı düşündüklerini söyledi. Moskova dönüşü uçakta Milliyet’ten Fikret Bila’nın sorularını yanıtlayan Davutoğlu, Rusya ile vizeler kalktığı için turist sayısının hızla artacağına dikkat çekti. Davutoğlu’nun, Rus meslektaşı Lavrov ile sohbet ederken, “Ne güzel. Ruslar barışçıl yollarla sıcak denizlere kadar ulaştı. Artık savaşmaya gerek yok” dediği öğrenildi.
Bu arada 30 günlük vizesiz seyahat süresini 60 güne çıkarmak için çalışmalar başlatıldı. Sohbet sırasında, Türk-Rus evliliklerine de dikkat çeken Ahmet Davutoğlu şu değerlendirmeyi yaptı: “İki ülke ilişkilerini daha da geliştirmek için Türk-Rus evliliklerinin sayısını artırmak önemli. Rus gelinler Türk aile yapısına çok uygun. Rus aile kültürü, Türk aile kültürüne çok yakın. Rus gelinler eşlerine çok bağlı, saygılı. Danışmanlarımdan biri de Rus gelin aldı. Ayrıca benim hanımın çok sayıda Rus hastası var. Onun da gözlemleri Türk aile yapısına çok uygun oldukları yönünde.”
Sadece Manavgat’ta bin 208 nikah
Bila yazısında şu ifadelere yer verdi: Davutoğlu, Türk-Rus evliliklerini desteklerken veriler de bu birlikteliklerdeki artışı gözler önüne seriyor. Ruslar’ın ağırlıklı olarak yaşadığı Antalya’da, yabancı evliliklerin sayısı her geçen gün artıyor. 2011 yılının verilerine göre sadece geçen yıl Manavgat’ta bin 208 nikah kıyıldı.
Bu haberin neresinden tutarsanız tutun eninde sonunda bel altından girmek zorundasınız çünkü böyle bir haberi okuyupta küfür etmeyecek adamda zerre kadar milli hisler, milli duygular yoktur. Ben de ağzımı bozmamak adına yazıyı kısa kesiyorum zira son noktayı koyduktan sonra bipler gelecek.
Profesör olmuş ama kafa bin beşyüzlerde geziyor adamın. Hacı sen hangi devirde yaşıyorsun Allah aşkına? Komuşu olmak ve savaşmamak adına prenses takası yapılan zamanları geçtim, iki şirketin ortak olmak için çocuklarını evlendirdikleri zamanlarda eski Türk filmlerinde kaldı.
Yapılan bu evlilikleri sanki iyi bir şeymiş gibi övüyor, övmekler kalmıyor teşvik ediyor destekliyor. Peki hiç düşünmüyor musun bu çocukların hali ne olacak? Kendilerini hangi milletten sayacaklar ve adı Türk olan bir devlete ne kadar sadık olacaklar. Katır misali bir nesil mi istiyorsun?
Bir çok ülke kan karışmasın diye iç evlilikleri teşvik ederken bizim beyefendiler önce 36 etnik gruba ayırdıkları milleti şimdi de tamamen yok etme peşinde. Ülkenin başbakanın bile ben Gürcüyüm, eşim de Arap dediği, cumhurbaşkanının hakkında Ermeni iddilarının bulunduğu, milletvekillerinin ve bakanların kabara kabara etnik kimliklerini söyledikleri bir ülkede bunları görmek şaşırtmamalı aslında. Ama insan yine de inanamıyor "yok canım bu kadar da ileri gidemezler " dediği her yerde bakıyorsunuz orayı çoktan aşmışlar.
Türklüğü yok etmek için artık topla tüfekle gelmiyorlar. Allah düşmanımın bile mert olanını çıkarsın diye boşuna dememiş atalarımız. Düşmanlar hep içimizde ve ellerindeki tüm imkanları kullanıyorlar amaçlarına ulaşmak için. Bunu milletin gözüne sokabilmek için daha da büyük harflerle yazmak ve haykırmak lazım;
TÜRK GENCİ KANINI KORU IRKINI SEV!

Yorum Gönder

0 Yorumlar